(3) Jan 2018: OLLI SALVATORE WERPT NIEUW LICHT OP ONDERZOEK BENDE VAN NIJVEL:

Op uitnodiging van een gezaghebbend mediakanaal in Nederland geeft onze voorzitter Olli Salvatore een interview van ruim 1 uur over het aanslepende onderzoek naar de fameuze Bende van Nijvel. In dat interview ontvouwt hij zijn gedurfde theorie dat naar alle waarschijnlijkheid buitenlandse (on)veiligheidsdiensten betrokken partij waren. Bekijk het integrale interview hier.

(2) ACTIE TEGEN NGO DIE MIGRANTEN AANMOEDIGT ILLEGAAL NAAR EU TE KOMEN:

Onze voorzitter stuurt aan politieke partijen een ‘Open Brief’ waarin hij een NGO, een humanitaire hulporganisatie, in vraagt stelt die vluchtelingen die zich buiten de EU bevinden massaal stimuleert om naar Europa te trekken en hier desnoods illegaal te verblijven. Lees hier de inhoud van de brief. Deze actie wordt doodgezwegen in de pers.

(1) OPROEP AAN EUROPESE TOPPOLITICI OM OPVANG IN DE REGIO TE REGELEN :

Olli Salvatore (voorzitter van de Basisbeweging) doet reeds vanaf 1 september 2015 (!) als eerste een oproep aan Europese toppolitici om de migratiecrisis in te dammen door het regelen van opvang in de regio, dus nog lang voordat de Turkije-deal tot stand kwam. Lees hier het persbericht dat daar toen over werd gepubliceerd. De mainstream media besteden geen aandacht aan zijn actie.