Europese toppolitici willen plan van onze leider Olli Salvatore om de immigratie een halt toe te roepen in werking stellen maar “vergeten” er bij te vermelden dat hij de bedenker was:

In de zomer van 2018 gonst het in de media van de geruchten dat Europese toppolitici overeenstemming willen bereiken om een plan in werking te stellen dat er in bestaat om de grote massa vluchtelingen in Afrika en het Midden-Oosten die naar de EU willen emigreren op te vangen in kampen buiten de EU waar ze een asielaanvraag kunnen indienen zonder Europa te betreden. (zie bv. dit nieuwsbericht)

Dit plan kent verschillende voordelen: Ten eerste voorkomt het dat Europa verder zal worden overspoeld door grote groepen van vluchtelingen, daartoe aangezet door mensensmokkelaars.

Ten tweede voorkomt het dat een heleboel mensen de illegale oversteek maken op gammele bootjes, daarmee een verdrinkingsdood riskerend.

Ten derde kan ter plaatse, dus buiten de Europese landsgrenzen, een preselectie worden gemaakt van terechte oorlogsvluchtelingen die bescherming verdienen en een asielaanvraag mogen indienen, versus economische vluchtelingen (de meerderheid) die in hun landen van herkomst niet direct gevaar lopen maar enkel op zoek zijn naar een beter bestaan. Deze worden dan tijdelijk opgevangen en duidelijk gemaakt dat hun asielprocedure bij voorbaat kansloos is.

De consensus die Europese toppolitici thans (zomer 2018) zoeken om dit plan in werking te laten treden, komt rijkelijk laat (duizenden verdrinkingsdoden later), aangezien onze voorzitter Olli Salvatore dit plan reeds in 2015 bedacht en ook daadwerkelijk aan de bevoegde politici voorstelde toen. Klik hier om het persbericht van 7 september 2015 te lezen dat hierover werd geschreven onder de titel ‘Vicepremier Kris Peeters waardeert plan dat einde kan maken aan vluchtelingencrisis.’

 

Optredens in de media van onze stichter/voorzitter Olli Salvatore:

Als expert inzake Geopolitiek, Moderne Geschiedenis, Terrorisme en Robotica werd Olli Salvatore al meermaals gevraagd om te spreken in diverse programma’s:

Begin 2018 was hij te gast bij het Nederlandse programma ‘Café Weltschmerz’ om in een interview van ruim 1 uur zijn visie op de zaak Bende van Nijvel uiteen te zetten. Bekijk de integrale opname hier:

In November 2017 had de onvolprezen Nederlandse debatgroep ‘Batavieren Podcast’ een één uur durend vraaggesprek met Olli Salvatore naar aanleiding van zijn boek ‘De Redding van Europa’. Beluister hier de opname:

Het boek ‘De Redding van Europa’ van Olli Salvatore (369 blz.) kan u bestellen door hier te klikken. (gratis verzending!)